GF - zpravodaj - fórum Schůze týmu na IRC: 17.10. od 19:00

Halliwell

Halliwell

Příspěvekod Halliwell » 22 dub 2012, 21:26

Nevím přesně OD kolikátého datumu ale:
Do 2.5.2012 nevím, jak moc tu budu moct být.
Halliwell

Re: Halliwell

Příspěvekod Halliwell » 30 kvě 2012, 21:23

Velice dobrá zpráva..
Od 1. ČERVENCE mi nepůjde internet, stěhuji se a kdy budu mít přístup zatím nevím...
Halliwell

Příspěvekod Halliwell » 21 čer 2012, 21:19

Milí a vážení,

A ještě mám zprávu o absenci. Na přelomu června/července odjíždim do jižních čech a poté až někam za Plzeň. Do konce července nebudu aktivní na mIRC, případně zkusím přes mobil, nebo přes nějaký PC. Poté bych měl přijet odpočinutý a plné síle. Co bude v srpnu zatím nevím, ale zatím to vypadá, že mám volno.
Halliwell

Příspěvekod Halliwell » 07 srp 2012, 10:48

Dnes, tj. 7.8. odjíždím pryč a vrátím se tak za 14 dní.
Halli
Halliwell

Příspěvekod Halliwell » 06 úno 2013, 19:26

Ahoj,

začíná na mě být moc práce, počínaje školou a končící tady u dobrovolných aktivit. Navíc příští týden odjíždím pryč.
Takže: Ode dneška, tj. 6. února do 15. února budu neaktivní, s případnými dotazy se obraťte prosím na Quinna nebo hold musíte počkat, než se vrátím.

Halliwell
Halliwell

Příspěvekod Halliwell » 26 úno 2013, 18:56

Tímto oznamuji všem čtenářům, a návštěvníkům a hlavně mému skvělému teamu, že od
04. 03. 2013 - 06. 03. 2013
nebudu přítomen.
S případnými stížnostmi, problémy jděte za Dawanttem (za mnou přijďte až s pochvalou :D)

Článkům zdar!
Halliwell

Příspěvekod Halliwell » 05 kvě 2013, 21:42

Počínaje zítřejším pondělkem snížená aktivita na fóru i IRC až do odvolání (pravděpodobně konec května)
Halliwell

Zpět na Absence