GF - zpravodaj - fórum Schůze týmu na IRC: 17.10. od 19:00

Sarevok - Konec

Sarevok - Konec

Příspěvekod sarevok » 27 lis 2012, 10:42

Poslední dobou (i minulý večer) jsem dost přemýšlel a myslím, že nastal čas mého odchodu.

GF- zpravodaj je jistě dobrá myšlenka a chvályhodný projekt, ale já to s tou budoucností moc růžově nevidím, málo schopných lidí, málo aktivity, je tady hafo mrtvých duší, kteří by měli jít a naprosto vše trvá moc dlouho... Rovněž se mi moc nezamlouvá myšlenka, že Tulsi někdy na přelomu tohoto roku nejspíš odejde a já se přiznám, že cítím nepřímou odpovědnost, proto bych chtěl dát příležitost na nadcházející měsíc někomu novému, který má víc elánu než já.

Když jsem se zabýval wiki na M2.cz tak jsem hned věděl, že to má nějaký smysl, sice tam bylo málo lidí, ale neobyčejně schopných a potřebovali jen popostrčit... Dnes je to jedna ze tří nejlepších wiki od GF, vztaženo od návštěvnosti a tím, že naše standardy jsou všude (všechny M2 wikiny + ta airrivals.pl). GF zpravodaj takto bohužel nevidím, což je minimálně z poloviny dáno jejich umírajícími hrami.

Co se týče vztahů tak bych to nijak negativně neviděl. Furt tu budu někde v prostoru a budu se chovat stejně jako vždy, já se jen málo měním. Myslím, že pár rezignací, či pokládání funkcí jsem už absolvoval a většinu přátel jsem si uchoval, což není náhoda...

Se držte ;)
sarevok

Zpět na Archiv